La fundació Eroski envia 130.000 kits escolars a Bolívia


  • Comparteix:

L'hipermercat Eroski de Sant Cugat ha cobert al 100% l'objectiu que s'havia marcat per la campanya de solidaritat amb Bolívia, impulsada per la Fundació Eroski juntament amb Unicef. En total, els quatre supermercats que hi ha a Catalunya, enviaran 17.000 kits escolars per als nens més desafavorits del país sud-americà.

La campanya s'ha dut a terme durant el mes de setembre, i ha permès als clients comprar un equip escolar bàsic al preu d'un euro i donar-lo al propi centre perquè s'enviï a Bolívia. Segons el gerent d'Eroski Sant Cugat, Joan Quiles, l'èxit de la primera edició ha animat el grup d'hipermercats a repetir la campanya:

Joan Quiles

La iniciativa va funcionar molt bé l'any passat, i vist l'èxit d'aquesta segona edició, estic segur que la repetirem


Joan Quiles ha destacat la solidaritat dels clients del supermercat, davant una proposta solidària que pretén reduir els problemes d'escolarització que pateixen 120 milions de nens al planeta:

Joan Quiles

Al món hi ha 120 milions de nens que no tenen possibilitats d'anar a una escola, i tots sabem que la educació és indispensable


En total, els clients han comprat 80.000 kits escolars, i el grup comercial n'aporta 50.000 més, que s'enviaran amb l'ajut d'Unicef a Colòmbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.