Els Gausacs, contraris a dur publicitat a les camises


Temes relacionats

Els Gausacs aconsegueixen el seu millor inici de temporada amb la torre de 7 ( 6/mar/11)

Els Gausacs expliquen la història dels castells a l'ANC ( 3/mar/11)

Els Gausacs celebren el 15è aniversari de la colla (23/feb/11)


  • Comparteix:

Els camises verdes no volen publicitat

Els camises verdes no volen publicitat

Els Gausacs s'oposen a portar publicitat a les camises, després de saber que els Castellers de Vilafranca han posat sobre la taula la possibilitat de portar patrocini. El president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanovas, creu que 'és un tema preocupant' ja que hi havia consens a la comunitat castellera per no portar cap logotip, i veuen perillar l'entesa comuna amb l'anunci dels castellers del Penedès.

Els Castellers de Vilafranca han comunicat a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya que estudien la possibilitat d'incorporar patrocini a les camises dels membres de la colla. Aquest òrgan ja ha assegurat que intentarà prohibir aquesta inserció de publicitat a la roba amb una assemblea que se celebrarà la setmana vinent. Amb tot, els estatuts de la coordinadora ja impedeixen aquesta possibilitat.

Des de Sant Cugat, el tema es veu amb 'preocupació'. El president dels Gausacs creu que si es prengués una decisió unilateral provocaria un 'dilema' molt perjudicial per a la comunitat castellera. Santi Casanovas s'ha mostrat contrari a dur cap logotip a les camises verdes dels castellers de la ciutat.

Santi Casanovas

Amb l'escut i prou. No seria maco posar publicitat a les camises.


El president de la Coordinadora, Miquel Botella, ha subratllat que aquesta situació posa de manifest el 'potencial i efervescència' que viu el món casteller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.