El PP porta al Parlament el rebuig a l'abocador de Can Fatjó dels Aurons

Zona de Can Fatjó on s'ubicaria l'abocador

Societat

Publicat el 18/mar/11 per Núria Juanico

El PP de Catalunya ha presentat una proposició no de llei al Parlament de Catalunya per rebutjar els abocaments de residus a Can Fatjó dels Aurons. Amb aquesta acció, els populars se sumen a les iniciatives de la formació local, que ha demostrat en reiterades ocasions la seva oposició a l'abocador de Can Fatjó dels Aurons. El grup municipal presentarŕ al ple d'aquest mes una moció que rebutja l'abocador a la zona.

El PP presentarŕ una moció al proper ple municipal en contra de la instal·lació d'un abocador de residus a la zona de Can Fatjó, ŕrea limítrof amb Sant Cugat. Els populars afirmen que el recinte suposa un perjudici mediambiental i que les males olors que se'n desprendran aniran a parar a la ciutat.

Per donar suport a la proposta, el PP de Catalunya ha presentat una proposició no de llei al Parlament que rebutja la instal·lació de l'abocador a la zona de Can Fatjó. Tot i que encara no hi ha cap projecte aprovat, l'equip de govern, el PSC, ERC, l'equip de govern de Cerdanyola, l'EMD de Bellaterra i diverses organitzacions ciutadanes també s'han pronunciat en contra de l'abocament de Can Fatjó.