Anthony Hopkins torna a la gran pantalla amb 'El rito'


  • Comparteix:

Cartell de l'última pel·lícula de Hopkins

Cartell de l'última pel·lícula de Hopkins

Anthony Hopkins torna a les pantalles de cinema amb el drama 'El rito' on encarna un exorcista del Vaticà. El film, basat en un fet real, narra la història d'un seminarista escèptic. Aquest cap de setmana també es podrà veure a la ciutat una peculiar versió de la història d'amor més famosa de tots els temps, la tragèdia de Shakespeare 'Romeu i Julieta'. 'Gnomeo i Julieta' és una pel·lícula d'animació dirigida a tota la família. Aquestes pel·lícules s'estrenen als cinemes Cinesa.

'Nunca me abandones' és la història d'amor, gelosia i traïció d'aquest cap de setmana a la ciutat. El film explica la vida de tres joves que resideixen en un internat anglès. També un nou drama irromp a les pantalles santcugatenques, 'El mundo según Barney', basat en la premiada novel·la còmica 'La versión de Barney', de Mordecai Richler.

Totes aquestes pel·lícules es poden veure als cinemes Cinesa. Les sales Yelmo no han facilitat les novetats a l'hora de tancar edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.