Intermón Oxfam recapta més de 8.000 euros gràcies a l'Escolania de Montserrat


Temes relacionats

L'Escolania de Montserrat omple de veus el Teatre-Auditori (23/abr/07)


  • Comparteix:

El concert solidari de l'Escolania de Montserrat organitzat per Intermón Oxfam ha omplert aquest divendres el Monestir a favor dels campaments de refugiats sudanesos que es troben al Txad. L'organització ha recaptat més de 8.000 euros per aquest projecte que té com a objectiu donar suport a dos dels campaments de refugiats d'aquesta zona.

Més de mig miler de santcugatencs han fet cua per col·laborar amb aquesta iniciativa, que després del concert comptarà amb una nova subvenció de 8.000 euros. Entre ells, una nombrosa representació del teixit social i polític de la ciutat. L'Escolania de Montserrat ha omplert un Monestir ple a vessar amb els seus càntics religiosos i clàssics, entre els quals es troba l'estrena en concert de la peça 'Tres motets marians'.

El coordinador d'Intermón Oxfam a Sant Cugat, Antoni Marimon, ha agraït la resposta dels santcugatencs davant aquesta iniciativa solidària.

Antoni Marimon

Em satisfà ser santcugatenc. Crec que és una ciutat molt solidària.


A banda del concert d'aquest divendres, l'organització també manté oberta una fila zero per rebre noves aportacions econòmiques. A més, la delegació local de l'organització ja treballa en el programa d'actes del Dia de l'Esperança, que se celebrarà el 9 d'abril a Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin goig feia escoltar la nostra Escolania de Montserrat.Els catalans ens hem de sentir orgullosos d´aquesta Escola Musical de les mes antigues d´Europa i amb molt bon prestigi mundial.El nostre Monestir també va tenir el l honor de tenir aquest cantaires sota la Direcció del recordat P.Ireneu Segarra el desembre de l´any 1995.Ara aquest Concert a benefici de Intermón ha servit per homenatjar a un gran mestre i Músic com és el G.Odiló Planàs que s´afegeix a la llista dels mestres montserratins com fou el P.Cassià M. Just,i el P. Gregori Estrada que encara amb els seus mes de 90 anys està treballant amb l´Arxiu Montserratí,i dels mestres actuals tenim un gran mestre organista i compositor com és el P. Jordi Agustí Piqué.Be, felicitem-nos de tenis aquesta Joia a Catalunya.Divendres feia "patxoca" veure l´esglèsia plena de tant públic vingut d´arreu,jo personalment vaig veure sabadellencs i persones vingudes des de Santpedor.I sobretot afegir que era per una finalitat benèfica

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 20/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.