Les famílies, protagonistes del cap de setmana de Petits! Grans! Llibres!


  • Comparteix:

Els nens i nenes han omplert la Casa de Cultura i l'entorn del Monestir en les activitats d'aquest dissabte de la fira 'Petits! Grans! Llibres!', que pretén acostar el món del llibre als més petits. L'organització ha destacat la gran implicació de les famílies en propostes com 'El bosc dels 500 llibres', el cinema per a nadons i el concerts de jazz i guitarra. Les activitats continuaran fins aquest diumenge, quan la fira tancarà les portes després de quatre dies.

Les famílies han pogut participar en activitats a l'aire lliure com fer bombolles, contacontes i concerts, però també han trobat espais més tranquils per gaudir plegats de la lectura. La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta fira infantil.

Verónica Bronstein

La fira recull totes les experiències per reflexionar i formar-nos d'una manera diferent.




Els nens participants han destacat les activitats que més els hi han agradat

Nens

M'agraden les bombolles. / La música és el que més m'agrada. / Els contes. / Hi ha coses molt divertides.





La fira posa el punt final aquest diumenge després de quatre dies de programació centrada en la formació professional i les activitats per als més petits. El científic i divulgador Jorge Wagensberg serà l'encarregat de tancar aquest 3r festival infantil de 'Petits! Grans! Llibres!'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.