Lluís Recoder demana a les empreses de la ciutat que s'impliquin amb la vida de Sant Cugat


  • Comparteix:

Recoder ha lloat la implicació d'Eroski.

Recoder ha lloat la implicació d'Eroski.

L'alcalde ha fet una crida a les empreses implantades a la ciutat perquè es comprometin amb el municipi i ajudin -amb el seu patrocini- a tirar endavant la vida associativa de la ciutat. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions durant l'acte de reconeixement del cava Mont Michel com el millor producte de Catalunya 2003. Es tracta d'un premi que atorga, cada any, el grup basc Eroski per tal de reconèixer publicament la tasca dels productors catalans i l'esforç que realitzen en la comercialització dels seus aliments.

L'empresa de distribució basca Eroski ha lliurat el premi al millor producte de Catalunya 2003 al cava Mont Michel, un brut nature reserva de l'empresa Soler- Jové de Sant Sadurní d'Anoia. L'alcalde Lluís Recoder, qui ha entregat la placa commemorativa al guardonat, ha destacat la vinculació d'Eroski en l'entorn de la ciutat i ha aprofitat per fer una crida a la resta d'empreses a que també s'hi impliquin.

Lluis Recoder

És important que les empreses a banda de fer la seva tasca s'impliquin en l'entorn cultural i social de la ciutat.


De fet, l'objectiu d'aquest certamen no pretén res més que reconèixer públicament la feina que realitzen els productors catalans i l'esforç que fan en la comercialització del producte. És doncs, també, una manera de fer país, segons afirma el gerent d'Eroski a Sant Cugat, Juan Vicente Quiles.

Juan Vicente Quiles

Volem formar part de l'entorn on estem arrelats. Aquest gaurdó és una manera de fer país.


Per la seva banda, el gerent de caves Soler-Jové Arturo Ramos s'ha mostrat molt satisfet per rebre el premi i ha assegurat que aquest guardó serveix d'estímul per continuar tirant endavant l'empresa familiar que va construir l'any 1985.

Arturo Ramos

Estic molt satisfet del premi i això ens ajuda a continuar tirant endavant l'empresa.


Arturo, que ha dedicat tota la seva vida a l'elaboració de vins i caves, ha confessat però que el cava Mont Michel no té cap secret especial, només es tracta de deixar el producte entre 18 i 24 mesos a la cava. I justament la cata del Mont Michel ha servit per tancar la cita que s'ha celebrat a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.