Pep Blanes ja és fill predilecte de la ciutat


Temes relacionats

Pep Blanes, fill predilecte de la ciutat (17/mar/11)

Pep Blanes és propostat com a fill predilecte de la ciutat (13/oct/10)


  • Comparteix:

Pep Blanes recollint la distinció de fill predilecte

Pep Blanes recollint la distinció de fill predilecte

L'artista Pep Blanes ja és predilecte de la ciutat. D'aquesta manera, Sant Cugat reconeix la tasca del dibuixant, escriptor i promotor cultural. La iniciativa popular engegada per 22 entitats i que ha rebut el suport de 740 signatures ha fet possible que Blanes rebi aquest guardó. Mira l'acte de nomenament de fill predilecte a Cugat tv

L'artista és conegut, sobretot, per la seva dedicació a dibuixar el Monestir i més concretament els capitells del claustre als quals ha dedicat 32 anys de la seva vida. Nascut a Terrassa el 1930, l'artista també ha dedicat gran part de la seva trajectòria a dibuixar la catedral de Tarragona i el patrimoni arquitectònic de Terrassa, la Bisbal d'Empordà i Girona.

Blanes ha rebut la màxima distinció de la ciutat en un ple extraordinari on ha agraït el reconeixement, tot esperant que hi hagi més figures de Sant Cugat que també puguin rebre el guardó.

Pep Blanes

Vivim en una ciutat viva, agraïda i que sap premiar i reconèixer els valors més importants, que són els desinteressats i els que surten del cor.




De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'actitud 'constructiva i d'entrega' del nou fill predilecte que el fa mereixedor d'aquesta distinció.

Mercè Conesa

Agrair a les persones que han tingut aquesta actitud constructiva, d'estima i d'entrega sense esperar res a canvi. En Pep Blanes és un exemple d'aquesta actitud.




Els grups municipals han coincidit en subratllar la implicació de Blanes amb el municipi, tot i ser natal de Terrassa.

Portaveus muncipials

És un dia gran per a Sant Cugat. / És un dels artistats més coneguts. / S'ha de reconèixer el dibuixant, gastrònom, mestre. / És una de les persones que han construït ciutat. / Retornem una part del que ha donat.






Blanes és el tercer fill predilecte de la ciutat després de l'actor i col·laborador de Cugat ràdio Joan Fàbregas i el també actor Joan Llamas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.