Detingut un empresari de Sant Cugat en una operació contra una banda que robava camions


  • Comparteix:

L'operació l'encapçala els Mossos d'Esquadra

L'operació l'encapçala els Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat la major banda delictiva operativa a Catalunya especialitzada en robatoris de camions i la seva càrrega. Entre els seus membres, hi figura un empresari veí de Sant Cugat dedicat a la metal·lúrgia que, segons fonts policials, comprava el material sostret als camions. En el moment de l'arrest, el presumpte integrant de la banda comptava amb 15.000 euros en metàl·lic, segons informa el cos policial.

La detenció s'ha produït en el marc d'una operació dels Mossos d'Esquadra engegada el novembre on s'ha arrestat un total de 35 persones a Barcelona, Tarragona, Ripollet i Sant Cugat, entre d'altres municipis. Els responsables de la investigació relacionen la banda amb una trentena de robatoris de camions valorats en més d'un milió d'euros.

Els robatoris tenien lloc sempre en cap de setmana i, principalment, a polígons industrials i àrees de servei de tot Catalunya, on els lladres buscaven els remolcs amb mercaderia i descarregaven el material per després posar-lo a la venda. L'operació policial ha permès fer un total 21 entrades i registres. 13 d'aquestes s'han fet als domicilis dels investigats i vuit en naus, trasters i empreses. Entre el material decomissat pels Mossos d'Esquadra, hi havia 24.000 quilos de coure, més de 200 electrodomèstics i prop de 1.000 bateries de vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.