Cugat.cat rep el premi Innova de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Cugat tv ha rebut el premi Innova com a millor projecte d'innovació dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, atorgats aquest divendres al Parc Audiovisual de Catalunya. Aquest reconeixement ha estat també per a Wiladecans, un projecte de l'Ajuntament de Viladecans. El guardó està dotat en 10.000 euros, a repartir entre les dues candidatures guanyadores.

Cugat.cat competia, en el premi Innova a la millor iniciativa municipal en matèria de noves tecnologies, amb els projectes de l'Ajuntament de Viladecans (Wiladecans), que també ha estat guardonat, Ràdio Arenys, l'Ajuntament de Granollers i el diari comarcal AnoiaEmergent.cat.

Cugat tv també estava nominat als Premis Miramar, com a millor programa de les televisions locals pel seu espai de reportatges 'A Fons'.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha dit que amb aquest premi es reconeix l'aposta del grup de comunicació multimèdia per a les noves tecnologies.

Mònica Lablanca

Cugat.cat sempre ha apostat per les noves tecnologies. Això és el que ens premia la Diputació.



Els Premis Comunicació Local de la Diputació de Barcelona han comptat amb 35 finalistes per a les diferents categories, d'un total de 154 candidatures presentades enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.