L'escola de ball de l'Esbart celebra els seus 24 anys buscant la complicitat dels santcugatencs


  • Comparteix:

Els ballarins d'Andança, l'escola de ball de l'Esbart, han pujat aquest dissabte plegats a l'escenari del Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin', que té lloc cada dos anys. Enguany, però, el muntatge ha servit també per commemorar els 24 anys d'existència de l'entitat i recaptar fons per pagar les obres de rehabilitació del nou local del carrer Vallès. L'entitat ha habilitat una fila zero per sufragar part dels 40.000 euros que necessiten.

La trobada ha omplert el Teatre-Auditori de gom a gom i, dalt de l'escenari, uns 200 nens de totes les edats han ballat una vintena de cançons. A l'efemèride s'hi han sumat les personalitats que han col·laborat amb l'entitat al llarg de la seva trajectòria: Joan Serra, Cesc Franquesa, Sandra Casat i Adriana Bertran. Una ballada de bastons a càrrec dels dansaires més grans ha servit per posar el punt final a la celebració.

La presidenta de l'Esbart, Imma Bové, ha explicat que, tot i la situació que viu l'entitat, aquesta no ha deixat de créixer i compta amb el suport de molts santcugatencs.

Imma Bové

Som una entitat que té molts anys i treballem amb molta gent. La importància, però, ja no és només local sinó que s'expandeix cap a l'exterior.



De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que també ha estat present a l'acte, ha reiterat el compromís de l'Ajuntament amb l'Esbart.

Xavier Escura

Ja fa anys que l'Ajuntament dóna suport a l'Esbart. És una entitat solvent i arrelada a la ciutat, així que n'estic segur que se'n sortirà.






L'Esbart encara no ha quantificat els fons recaptats amb l'espectacle, ja que té previst mantenir la fila zero oberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.