El centre vianantitzat creix amb la incorporació dels carrers de Villà i Doctor Murillo


  • Comparteix:

Nou aspecte dels carres remodelats

Nou aspecte dels carres remodelats

L'eix vianantitzat del centre de Sant Cugat s'amplia amb la incorporació dels carrers de Villà i Doctor Murillo i de la plaça dels Jocs Florals. Les obres en aquestes vies s'han centrat en la renovació de tota la xarxa de clavegueram, aigua i gas, el soterrament de les línies de telefonia i electricitat i la pavimentació de tota la calçada a un mateix nivell, entre d'altres actuacions. Una cercavila dels Karabassà, un espectacle infantil i una xocolatada han servit per inaugurar aquest dissabte la remodelació, que millora la qualitat del comerç i fa l'espai més accessible i adequat als infants.

La remodelació també ha permès soterrar els contenidors, renovar l'enllumenat i instal·lar pilones, ja que amb les obres aquests carrers passen a incorporar-se a l'eix vianantitzat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que els comerços i els infants són els més beneficiats pels canvis.

Mercè Conesa

Per les botigues suposa una millora en la qualitat del comerç de la zona i és un punt de sortida d'escoles i per tant un parc és un espai adequat.



Els 1,16 milions d'euros de pressupost per a la urbanització del sector, a càrrec de la companyia CIC-3, estan finançats al 50% amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.