Valldoreix obre les portes de la Casa de la Vila i dels seus serveis


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha obert aquest dissabte les portes de la Casa de la Vila per donar a conèixer l'equipament, que s'ha remodelat, a la ciutadania. Els valldoreixencs s'han endinsat a les dependències de la Casa de la Vila a través d'una visita guiada que els ha mostrat espais com la sala de plens i l'arxiu municipal. A més, els veïns han conegut el nou servei d'Horts Urbans de l'EMD i han visitat el tram rehabilitat de la riera Nonell.

Durant la jornada de portes obertes, una quarantena de visitants han recorregut la seu de l'EMD en una visita guiada que els ha mostrat les dependències administratives, l'Escola de Música, la Biblioteca Vall d'Or i els Jardins 11 de Setembre. La iniciativa, que s'ha allargat durant tot el matí d'aquest dissabte, ha servit per ensenyar als veïns del districte els serveis que ofereix el consistori.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat que la jornada ha servit a més per inaugurar oficialment la Casa de la Vila, que el govern del territori va adquirir fa quatre anys.

Montserrat Turu

Hem inaugurat la nova Casa de la Vila. Es va adquirir fa quatre anys i l'hem anat remodelat i afegint nous serveis.




També s'ha presentat el nou servei d'Horts Urbans de Valldoreix, el primer del territori, que compta amb 15 parcel·les d'entre 21 i 38 metres quadrats. A més, els veïns han pogut visitar el tram rehabilitat de la riera Nonell, que va des del carrer Canari fins al passeig del Nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.