L'accessibilitat, principal proposta ciutadana al Pla Local d'Habitatge


  • Comparteix:

Taller de participació ciutadana

Taller de participació ciutadana

El Pla Local d'Habitatge estarà enllestit a finals d'any, després de tancar aquest dissabte el procés participatiu. La millora de l'accessibilitat dels pisos antics i les polítiques per a col·lectius que queden exclosos del mercat immobiliari són les principals aportacions ciutadanes, així com potenciar el lloguer.

El Pla Local d'Habitatge té com a objectiu establir una diagnosi de la situació del municipi en aquest àmbit i marcar el full de ruta per als propers sis anys. El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha resumit algunes de les primeres línies que incoporarà aquest document.

Lluís Hosta

El diagnosi és que tenim sòl suficient per assumir els habitatges necessaris per als propers sis anys. Cal potenciar el lloguer i fer actuacions amb col·lectius i habitatges específics.




El pla també reflectirà algunes de les aportacions elaborades per la ciutadania. Hosta ha avançat algunes de les conclusions.

Lluís Hosta

Potenciar el lloguer i, per gent que no arriba als mínims, plantejar programes d'actuació perquè puguin accedir-hi.





Una vegada tancat el procés tècnic i participatiu, que s'ha allargat durant més d'un any, els responsables municipals analitzaran les propostes i redactaran el pla. El text haurà de passar, previsiblement abans de finals d'any, per l'aprovació del ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.