Mira-sol guanya un espai de lectura, estudi i documentació amb la biblioteca Pessarrodona


  • Comparteix:

La Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol ja és una realitat. Des d'aquest dissabte, el districte compta amb un espai de lectura de gairebé 1.000 metres quadrats i un fons inicial de 14.000 documents. L'equipament, ubicat al complex Mira-sol centre, pretén donar servei als veïns del districte i, a la vegada, doblar l'oferta de serveis bibliotecaris a la ciutat.

La Biblioteca Marta Pessarrodona ha obert les seves portes aquest dissabte amb un fons inicial de 14.000 documents, una part dels quals està especialitzat en poesia catalana.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que l'objectiu de la biblioteca és 'ser un equipament de proximitat'.

Mercè Conesa

Neix amb la voluntat de donar un servei de proximitat per al barri de Mira-sol.


L'equipament segueix un funcionament similar al de la Biblioteca del Mil·lenari, i també disposa d'espais de documentació i una zona de lectura. A més, la nova biblioteca compta amb sales d'estudi, una zona infantil insonoritzada, connexions a Internet i una sala polivalent amb horaris independents als de la resta de la biblioteca.

La biblioteca porta el nom de l'escriptora Marta Pessarrodona per homenatjar així la figura de la veïna del districte i reconèixer la seva tasca per fomentar la literatura i estendre-la a tota la ciutadania. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que ha assistit a la inauguració, ha dit que amb aquesta inauguració es reconeix el paper de l'escriptora en la cultura catalana.

Ferran Mascarell

Ha fet un paper extraordinari en la vida cultural catalana.



Pessarrodona, també present en l'acte, ha destacat que una biblioteca com aquesta 'feia falta a Mira-sol'.

Marta Pessarrodona

Ha quedat molt maca. Feia falta i jo penso que tindrà èxit.





La biblioteca obre de dilluns a divendres, de quatre de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes de deu del matí a dues de la tarda. A més, dimarts i dimecres també serà accessible al matí, d'onze a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.