Jorge Wagensberg i el rector de la UB, a les properes xerrades de l'AEU


Temes relacionats

Actualitat i cultura, eixos de les activitats de l'Aula d'Extensió Universitària (21/des/10)

L'Aula d'Extensió arriba als 10 anys amb més de 700 conferències (27/set/10)

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena trimestre amb una xerrada de Josep Piqué ( 8/abr/10)

Més conferències i un nou curs de fotografia al segon trimestre de l'AEU (22/des/09)


  • Comparteix:

Marc Plens destaca la filosofia d'autofinançament que segueix l'entitat

Marc Plens destaca la filosofia d'autofinançament que segueix l'entitat

L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran (AEU) ofereix set conferències d'àmbits molt variats per al tercer trimestre del curs 2010-2011. Aquests actes tindran ponents com el científic i divulgador Jorge Wagensberg, el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, l'exdirector general de l'Institut de l'Empresa Familiar, Fernando Casado, i el poeta santcugatenc Sam Abrams. Com a acte de commemoració del 10è aniversari de l'entitat, s'organitzarà al maig un espectacle musical dirigit als néts dels actuals socis.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha explicat a Cugat.cat que la planificació d'aquest darrer trimestre remarca encara més la línia d'austeritat seguida per l'aula al llarg d'aquest darrer curs.

Marc Plens

S'ha dut a terme una política d'austeritat en les sortides i a nivell administratiu.


El primer dimarts d'abril, el director del CosmoCaixa, Jorge Wagensberg, oferirà al Trade Center una conferència sobre la revolució científica dels propers anys, el biomimetisme. També es debatrà sobre la implantació del Pla Bolonya, el segon dijous de mes, a la sala La Unió, en una conferència a càrrec del rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez.

El darrer dijous d'abril al Trade Center, l'exdirector general de l'Institut de l'Empresa Familiar, Fernando Casado, parlarà sobre la importància d'aquest tipus d'empreses a l'economia. La darrera conferència la farà l'escriptor santcugatenc Sam Abrams, que tancarà el curs amb una exposició sobre la poetessa Clementina Arderiu, el quart dimarts de maig a l'Arxiu Nacional de Catalunya (AC).

Per commemorar els seus 10 anys, l'AEU també organitzarà el primer dissabte de maig a la plaça Lluís Puig i Tuneu, fundador de l'entitat, una activitat musical dedicada als néts i les nétes dels socis actuals. A més de tot això, l'aula seguirà organitzant tertúlies, visites d'extensió cultural i cursos d'informàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.