(Prèvia) Cugat.cat ofereix una cobertura informativa especial per a la Marxa


  • Comparteix:

Cugat.cat informarà minut a minut minut

Cugat.cat informarà minut a minut minut

Cugat.cat ofereix des de primera hora del matí un seguiment continuat de la Marxa Infantil. Cugat ràdio (91.5 FM) iniciarà la jornada a dos quarts de vuit del matí amb un programa especial que s'allargarà fins a les deu per informar dels detalls de darrera hora de la Marxa. En paral·lel, el portal Cugat.cat publicarà totes les incidències i informacions relacionades amb la competició abans de la sortida i durant tota la jornada. A més, Cugat tv oferirà un reportatge de la jornada al programa 'A Fons'.

A Cugat diari, els usuaris podran consultar l'última hora de la Marxa amb informacions minut a minut . La cobertura informativa també arribarà al 91.5 de la FM amb un programa especial conduït per Sílvia González que s'emetrà a la franja de dos quarts de vuit del matí fins a les deu. L'especial actualitzarà tota la informació meteorològica, difondrà consells als participants i també comptarà amb connexions en directe amb els punts clau.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha explicat que Cugat ràdio informarà des de primera hora del matí.

Mònica Lablanca

Fem un desplegament especial. A partir de dos quarts de vuit començarem a informar a través de la ràdio de totes les novetats.



El canal Actualitat de Cugat tv oferirà un reportatge especial sobre la 53a Marxa Infantil amb les millors imatges de la jornada i valoracions de l'organització i dels responsables del dispositiu de seguretat.

La web de Cugat.cat ampliarà la capacitat del servidor per evitar el col·lapse del portal, tal i com va passar diumenge passat, quan la cita excursionista es va cancel·lar a darrera hora a causa de la pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.