L'Esbart estarà avalat per l'Ajuntament per finançar la remodelació de la seva seu


  • Comparteix:

Espai interior de la nova seu de l'Esbart

Espai interior de la nova seu de l'Esbart

L'Esbart podrà remodelar la seva seu gràcies a l'aval que li ofereix l'Ajuntament per sol·licitar un crèdit de 40.000 euros. D'aquesta manera, l'entitat podrà enllestir la primera fase de les obres del seu local, ubicat al carrer Vallès, que requereix diversos treballs d'adequació perquè es pugui iniciar el curs l'any vinent. Per recollir fons, l'entitat també ha iniciat la campanya 'Actuar per l'Esbart, actuar per Sant Cugat', que va destinada a aconseguir diners de particulars i empreses.

L'espai, que té gairebé 500 metres quadrats, compta amb diverses sales i un magatzem. La direcció de l'Esbart tenia previst realitzar obres d'adequació del local i instal·lar-s'hi al gener d'aquest any, però la manca de finançament ha impedit a l'entitat dur a terme les obres d'adequació del local. Tot i això, ara, amb l'aval de l'Ajuntament, l'Esbart mira el futur amb més optimisme. Ho ha explicat la presidenta de l'entitat, Imma Bové. Són declaracions a Cugat.cat.

Imma Bové

Portem tan de temps amb problemes econòmics i d'espai, que ho rebem amb ganes i alegria de passar pàgina.




L'Esbart es va quedar sense local quan la promotora Grup XXI, propietària de l'edifici, va fer fallida després d'enderrocar-lo. Els últims mesos, l'entitat ha dut a terme les classes de dansa a la Casa de Cultura i al Casal de Joves TorreBlanca.

El nou local, situat al carrer Vallès, compta amb amplis espais per poder dur a terme les classes de dansa i està ubicat a peu de carrer. Les obres d'adequació de l'espai contemplen la insonorització de les sales i una millora del terra i les parets.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.