Comença el període de preinscripcions a les escoles bressol de la ciutat


  • Comparteix:

Les escoles bressol fan jornades de portes fins al 4 de maig

Les escoles bressol fan jornades de portes fins al 4 de maig

Les escoles bressol comencen el període de preinscripcions dels infants. Les famílies poden presentar les sol·licituds d'admissió durant la primera setmana de maig a l'Ajuntament i el primer divendres de juny es donarà a conèixer la llista definitiva dels alumnes admesos. Mentrestant, les escoles estan organitzant unes jornades de portes obertes per mostrar els seus plans educatius fins al 4 de maig.

Les escoles bressol de la ciutat comencen el període de preinscripcions dels infants. Aquestes s'hauran de presentar a l'Ajuntament del 2 al 13 de maig, excepte l'escola bressol Valldoreix, que s'haurà de tramitar al mateix centre. Mentrestant, les vuit llars d'infants de Sant Cugat organitzen jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer els seus plans d'estudi. El quart dilluns de maig, es farà el sorteig per determinar l'ordre de les sol·lícituds i fins dimecres les famílies tindran temps per reclamar.

Finalment, el primer dilluns de juny sortiran publicades les llistes definitives dels alumnes admesos. Les famílies podran matricular-los als centres entre el 14 al 17 juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.