Valldoreix aprova una declaració institucional per garantir la igualtat entre homes i dones

Foto d'arxiu d'una sessió anterior de la junta de veïns

Societat

Publicat el 1/abr/11 per Miriam Piñol

Totes les forces polítiques de l'EMD de Valldoreix es posen d'acord per tirar endavant una declaració institucional que garanteixi la igualtat entre homes i dones. Aprofitant el Dia Internacional de la Dona, celebrat el 8 de març, s'ha aprovat text sobre la dona treballadora que compromet els polítics a treballar per eliminar la violència masclista de la societat i facilitar la conciliació de la vida professional i laboral de les dones de la ciutat.

Durant la junta de veïns celebrada aquest dijous s'ha destacat la importància dels mitjans locals per garantir una societat més justa. La vocal de Cultura, Teresa Veciana, ha estat l'encarregada de donar a conèixer els punts de la moció.

Teresa Veciana

Ens comprometem a treballar tots junts per assolir aquest horitzó d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El text ha estat ratificat per totes les forces polítiques, que s'han compromès a treballar en aquest aspecte per potenciar els espais de coeducació, denunciar les situacions discriminatòries i treballar per aconseguir eliminar la violència masclista de la societat i facilitar l'equilibri entre la vida personal i professional de les dones.