Sant Cugat se suma al Dia Internacional de Conscienciació de l'Autisme

La parada ha venut objectes fets per nens autistes

Societat

Publicat el 2/abr/11 per Laura Mont

Sant Cugat és una de les deu ciutats que la Federació Catalana d'Autisme ha escollit per presentar l'entitat i conscienciar la societat a través de taules informatives. La iniciativa s'emmarca en el Dia Internacional de Conscienciació sobre l'autisme. És el primer acte d'aquesta associació que agrupa diverses entitats amb la voluntat de sumar esforços per combatre el transtorn.

La Federació Catalana d'Autisme s'ha sumat a diverses iniciatives mundials i estatals per conscienciar la societat sobre aquest transtorn. A més, han impulsat taules informatives a diferents punts de Catalunya. El president de la federació, José Luis Bruned, ha explicat amb quin objectiu.

José Luis Bruned

L'objectiu seria sensibilitzar la societat i l'administració sobre que fa el nostre col·lectiu, és el dia de la posada en escena.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La Federació Catalana d'Autisme es va constituir fa poc més d'un any i mig per agrupar les diferents entitats que ja treballaven per afrontar aquest transtorn. D'aquesta manera, sumen esforços i tenen més força per demanar ajudes davant l'administració.

Bruned ha explicat que Sant Cugat ha estat una de les ciutats escollides per fer difusió perquè és una ciutat amb molta consciència social.