Els Gausacs estrenen el 3 de 7 aixecat per sota


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 3 de 7 aixecat per sota i la torre de 7 en l'actuació d'aquest dissabte amb els Minyons de Terrassa i els castellers d'Esparraguera. Els terrassencs han assolit el 4 de 8, que és l'objectiu dels camises verdes per a la temporada. Un pilar de 4, un de 5 i el 4 de 7 han estat els altres castells dels Gausacs, en una jornada en que s'han descarregat tots els castells.

Els Gausacs han assolit l'objectiu del dia, el 3 de 7 aixecat per sota. La colla ha descarregat per primera vegada aquesta temporada aquest castell, que els camises verdes consideren com un dels seus emblemes. El cap de colla, Èric Bellmunt, s'ha mostrat molt satisfet de l'actuació, que ha tornat a incloure la torre de 7.

Eric Bellmunt

La jornada ha anat molt bé, tot i que hem caigut però ho hem pogut repetir. Estem en un molt bon moment i hem assolit l'objectiu d'aquesta actuació. Estem molt contents de cara al futur.



De la seva banda, els Minyons de Terrassa han completat el castell més gran de la jornada, el 4 de 8, i també han assolit el 2 de 7, tot i que l'han hagut de repetir. El seu cap de colla, Nani Matas, ha felicitat els camises verdes, especialment per la seva torre de 7.

Nani Matas

M'havien dit que tenien la torre molt bé i avui ho han demostrat. Estan en molt bona forma i espero que aquest any puguin descarregar el 4 de 8 que no ho han fet mai i ja els hi toca.







Els Castellers de Sant Cugat continuen amb la bona tònica de les darreres actuacions i encaren amb optimisme el repte del 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.