Collserola fa una festa per commemorar la seva declaració com a parc natural


  • Comparteix:

L'acte celebra la Declaració de Parc Natural

L'acte celebra la Declaració de Parc Natural

El Parc Natural de la Serra de Collserola ha celebrat avui la seva festa amb motiu dels sis mesos d'ençà de l'aprovació del decret que va establir Collserola com a parc natural l'octubre passat. Aquesta jornada, organitzada pel Consorci de Collserola, substitueix la tradicional Festa de la Primavera i té la finalitat de divulgar els valors ecològics i els beneficis que proporciona el parc als ciutadans. El programa ha inclòs activitats com itineraris a peu guiats, visites a jaciments prehistòrics i actuacions musicals.

La directora del Servei d'Ús Públic, Divulgació i Educació Ambiental del Parc de Collserola, Isabel Raventós, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu de la festa.

Isabel Raventós

Volem explicar què ens ofereix el Parc de Collserola en matèria de salut i benestar.


La celebració s'ha alargat de deu del matí a dues de la tarda al Centre d'Informació de Collserola, on el consultor ambiental i membre de la Comissió Mundial d'Àrees Protegides, Josep Maria Mallarach, ha protagonitzat una conferència sobre l'estat del medi natural a Catalunya. La festa també ha comptat amb passejades guiades i música en directe.

A Can Coll, s'hi han concentrat les activitats de caire més familiar i infantil. A més de les passejades guiades, els més menuts han pogut gaudir de tallers amb la natura i d'un racó de contes al mig del bosc. Diverses entitats de la ciutat com la Penya Regalèssia i el Club Muntanyenc també han organitzat activitats especials a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.