Alumnes de l'Àgora participen en el projecte europeu d'intercanvi 'Comenius'


  • Comparteix:

L'Alcaldessa, Mercè Conesa, amb alumnes i profesors del projecte 'Comenius'

L'Alcaldessa, Mercè Conesa, amb alumnes i profesors del projecte 'Comenius'

L'escola Àgora participa en el projecte europeu 'Comenius' amb alumnes procedents dels Països Baixos, Noruega, Irlanda i Estònia. Estudiants de 3r i 4t d'ESO acullen, durant una setmana, els alumnes estrangers per fer un intercanvi cultural i practicar l'anglès. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut aquest divendres els alumnes europeus per conèixer les seves valoracions sobre la ciutat.

El projecte 'Comenius' permet conèixer als estudiants santcugatencs els contrastos culturals que hi ha entre els diferents països que formen part del projecte. L'escola Àgora és l'amfitriona després que els alumnes santcugatencs visitessin la ciutat de Cavan, a Irlanda, el mes passat. El pròxim destí dels alumnes serà el país d'Estònia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut rebre els alumnes convidats per conèixer de primera mà quines han estat les seves impressions de la ciutat i mostrar, per mitjà d'un 'power point', en què s'ha treballat per millorar el municipi. Conesa destaca el més important d'aquest intercanvi europeu.

Mercè Conesa

És un intercanvi cultural i, d'altra banda, també permet l'aprenentatge d'un idioma, que és clau pel futur.





El alumnes posen en comú les seves valoracions sobre les visites a un web conjunt de totes les escoles participants en el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.