Àlex Sapena i Marco Djordjvic, guanyadors de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Més de 1.200 parelles es van donar cita per donar a Can Coll

Més de 1.200 parelles es van donar cita per donar a Can Coll

Àlex Sapena i Marco Djordjvic, la parella amb el pitrall 679, són els guanyadors de la 53a edició de la Marxa Infantil. Natàlia Vallvé i Berta Costa han estat les primeres en categoria juvenil. En la classificació per escoles, els participants del Jaume Ferran i Clua han aconseguit els millors resultats per davant de les escoles l'Olivera i Thau. En categoria juvenil, l'Avenç ha estat la millor classificada. Els premis s'entregaran a finals d'abril.

La 53a edició de la Marxa ja té guanyadors. Àlex Sapena i Marco Djordjvic han quedat en primera posició amb 31 punts de penalització. La segona parella classificada ha estat la formada per Gabriel Miró i Èric Fox, amb el dorsal 678 i 34 punts de penalització. Carla Botey i Marina Fusté són les terceres classificades amb el dorsal 621 i 36 punts de penalització juntament amb la parella formada per Isaac Segovia i Oriol Segovia, amb el dorsal 711, que ha aconseguit la mateixa puntuació. A més, la parella formada per Berta Escudé i Paula Márquez, que s'ha classificat en 25a posició, rebran el premi especial de TV Sant Cugat. El premi especial que atorga el setmanari 'Tot Sant Cugat' és per a Eduard Sarro i Sergi Buguxins.

En categoria juvenil, Natàlia Vallvé i Berta Costa, amb el dorsal 2.024, encapçalen la classificació amb 54 punts de penalització. Joaquim Espejo i Carles Gonzalbo, amb el dorsal 2.044, han quedat segons amb els mateixos punts de penalització. Gina Fisas i Elena Barberà, que portaven el dorsal 2.012, ocupen la tercera posició amb tres punts de penalització més que les dues primeres parelles. En aquesta categoria, els premis especials de TV Sant Cugat i del 'Tot Sant Cugat' han reconegut les parelles formades per Anna Buttkus i Anna de Losada, d'una banda, i Clemente Polo i Gerard Peris, de l'altra.

L'escola Jaume Ferran i Clua ha estat el centre millor classificat acumulant en total 350 punts de penalització. L'Olivera i el Thau han registrat 440 i 465 punts, respectivament. L'escola Avenç s'ha endut el premi per ser el centre amb més participants i l'aula B de sisè curs de l'escola Pins del Vallès, el reconeixement per la classe amb més inscrits. L'institut Joaquima Pla i Farreras és el que més inscrits ha aportat en la franja de secundària.

Els 100 primers classificats rebran un trofeu en reconeixement a la seva participació, gentilesa de diversos comerços de la ciutat.

El lliurament de premis tindrà lloc l'últim dissabte d'abril a partir de les quatre de la tarda a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.