Els treballadors d'HP convoquen noves aturades


  • Comparteix:

Seu d'HP a la ciutat

Seu d'HP a la ciutat

Els treballadors d'atenció al client, d'atenció a oficines i de gestió administrativa de Hewlett-Packard (HP) tornen a sortir al carrer aquest dissabte per reclamar una compensació justa pel seu trasllat a Sant Cugat. Els 500 empleats afectats, que fins ara treballaven a Barcelona, faran vaga des del punt del migdia fins a la mitjanit distribuïts en tres torns.

La plantilla de mig miler de persones, que depèn d'HP i presta principalment seu servei a la Caixa, va iniciar les protestes fa dues setmanes, després de no arribar a un acord amb el Tribunal Laboral de Catalunya. Els empleats demanen compensancions pel canvi en el lloc de treball.

A més, la UGT també ha convocat noves aturades aquest dilluns i el de la setmana vinent. També hi haurà protesta el dimecres 20 d'abril, amb una interrupció de servei de 24 hores. La vaga s'allargarà de dotze del migdia al punt de la mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.