La discoteca d'ASDI continuarà un any més amb la intenció d'arribar a més gent


  • Comparteix:

Membres d'ASDI i responsables de les entitats organitzadores han celebrat la renovació del conveni

Membres d'ASDI i responsables de les entitats organitzadores han celebrat la renovació del conveni

La discoteca per als membres de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) continuarà un any més amb la voluntat de fer arribar aquest servei a més persones. Ajuntament, ASDI, el restaurant-discoteca Bocca i l'Obra Social de 'La Caixa' han escenificat aquest dilluns aquesta intenció amb la renovació del conveni que dóna continuïtat al projecte per tot el 2011. Les sessions tenen lloc al Bocca. Mira el reportatge de Cugat tv sobre aquesta iniciativa

Amb aquest acte, els membres d'ASDI i altres persones amb discapacitats de la comarca continuaran gaudint d'una oferta de lleure que s'ha convertit en tot un referent. L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que el projecte és una mostra de la 'solidaritat de la ciutat'.

Mercè Conesa

Aquest projecte fa Sant Cugat diferent. Trobem una generositat en les persones que dóna reconeixement social a aquest col·lectiu.




La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha destacat l'aportació que els voluntaris fan al projecte i, especialment, el paper del Bocca.

Mercè Martínez

Sense els voluntaris, no ho podríem fer. Sobretot la gent del Bocca.




El director de l'àrea de negoci de 'La Caixa' de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, Tomàs Subirà, ha refermat el seu compromís.

Tomàs Subirà

Confiem en aquest projecte. Continuarem col·laborant en tot allò que puguem.




La iniciativa va néixer fa dos anys oferint el servei als membres d'ASDI. Actualment, a les festes, que tenen lloc un diumenge al mes, hi assisteixen persones de diferents poblacions de la comarca i també de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.