Les ciutats europees i el Carib, les destinacions més demanades per Setmana Santa


  • Comparteix:

L'agència de viatges El Corte Inglés

L'agència de viatges El Corte Inglés

Les principals capitals europees i el Carib són els destins més demandats pels santcugatencs que fan escapades per Setmana Santa. Les agències consultades per Cugat.cat afirmen que enguany hi ha més reserves que l'any passat. Els països del Magrib, destinacions tradicionals de l'època, han patit un descens de demanda a causa de les revoltes de la zona.

París, Londres, Roma i Praga són algunes de les ciutats europees més demanades pels viatgers santcugatencs. Els destins internacionals més reclamats pels ciutadans són els viatges al Carib i els creuers.

L'adjunt de direcció d'Ussía Tours, José Ussía, i el cap de la delegació de Viatges El Corte Inglés, Guerau Cabeza, ho exliquen. Són declaracions a Cugat.cat.

Agències de viatges

Les destinacions europees i el Carib són les més demanades. / Les preferències són les ciutats europees, el Carib i els creuers.




Totes dues agències han afegit que la demanda als països del Magrib és 'inexistent'.

Agències de viatges

Enguany no hi ha viatges al nord d'Àfrica. / No hi ha ni oferta ni demanda al Magrib. Està tot aturat.




Malgrat la baixada de la demanda en aquests països, tant el Corte Inglés com Ussía Tours destaquen l'increment general de reserves respecte la Setmana Santa de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.