Un documental repassarà la vida i trajectòria del santcugatenc Arcadi Oliveres


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat, en imatge d'arxiu

Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat, en imatge d'arxiu

Justícia i Pau està realitzant un documental sobre el president de l'entitat, el santcugatenc Arcadi Oliveres. Aquest documental busca transmetre 'el missatge clar i contundent' d'Oliveres, a través d'imatges i d'un repàs de la seva trajectòria vital. El documental es presentarà a finals d'any, però ja compta amb un bloc on es pot anar seguint el procés de construcció d'aquesta iniciativa.

La directora del projecte és Èrika Sánchez, que, conjuntament amb un equip de sis persones més, vol mostrar el pensament i la trajectòria d'Oliveres en la seva lluita per la justícia social.

Sánchez ha explicat que aquest documental és un repte perquè no és habitual fer-ne d'un personatge que afirma que no es mereix que se li dediqui un projecte d'aquestes dimensions. És precisament el fet de no donar-se importància i la seva coherència vital el que, segons Sánchez, és la gran riquesa d'Oliveres

Èrika Sánchez

No sap per què li fem aquest documental. L'Arcadi diu que no és prou important com per fer-lo. Això és un punt a favor seu.



Sánchez ha explicat que actualment treballa en l'elaboració del guió, així com en la recopilació del material del documental. La directora del treball espera que estigui enllestit a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.