Treballadors del CAP de Sant Cugat es concentren per demanar informació sobre les retallades


  • Comparteix:

Una quarantena de treballadors del CAP de Sant Cugat s'ha concentrat aquest dimarts davant de les instal·lacions sanitàries per demanar a la gestora de l'espai, Mútua de Terrassa, que aclareixi com afectaran les retallades a les prestacions i a la plantilla. Metges, infermeres i administratius desconeixen quines mesures vol tirar endavant la gestora dels centres d'assistència primària de la nostra ciutat.

Els sindicats convocants han estat Comissions Obreres (CCOO), Sindicat d'Infermeria i Sanitat (SATSE) i Metges de Catalunya. La protesta s'ha coordinat amb la resta de CAP gestionats per Mútua de Terrassa, entre els quals hi ha el de Valldoreix, i ha tingut lloc de dues a tres de la tarda.

Dolors Ruiz és membre del comitè d'empresa, en representació del Sindicat de Metges de Catalunya.

Dolors Ruiz

Encara no ens han dit com es faran les retallades. No volem una disminució de la qualitat de l'assistència. Si es retalla més, ens fa por que afecti la nostra sobrecàrrega de treball.




Els treballadors estan a l'espera de saber com s'aplicaran les retallades abans de decidir si continuen amb les protestes. Entre els concentrats, també hi havia treballadors d'aquest CAP que depenen de l'Institut Català de Salut (ICS).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.