EsadeCreapolis acull els premis Ineeciativa, un concurs per a projectes d'emprenedors


  • Comparteix:

Organitzadors dels premis i la guanyadora de l'anterior edició

Organitzadors dels premis i la guanyadora de l'anterior edició

EsadeCreapolis arrenca aquest divendres la 2a edició dels Premis Ineeciativa, un concurs que busca premiar les iniciatives d'emprenedors catalans. L'Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), conjuntament amb EsadeCreapolis, organitza aquest concurs en què els mateixos participants hauran de seleccionar els projectes guanyadors d'entre tots els presentats.

Aquest divendres s'obre el període de presentació d'idees emprenedores que es tancarà d'aquí a un mes. Després, durant 15 dies, els participants del concurs podran votar per Internet la millor idea, que serà la guanyadora. El director de màrqueting d'EsadeCreapolis, Jorge Serra, ha destacat el tipus d'idees que es busquen durant la presentació del concurs.

Jorge Serra

Bàsicament, han de ser projectes innovadors i que girin entorn a un concepte que no s'hagi treballat abans.


Els premiats rebran un ordinador i una estada de sis mesos a EsadeCreapolis per portar a terme la seva idea. Així ho ha explicat el president de l'Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), Oriol Brutau.

Oriol Brutau

Aquest any els premis als guanyadors s'ampliaran, a part de l'ordinador, amb una residència a EsadeCreapolis.




L'any passat, es van presentar un total de 58 idees d'àmbits diferents i enguany els organitzadors esperen aconseguir una participació de 300 projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.