Comença la venda de palmes i palmons amb expectatives de millorar les xifres de l'any passat


  • Comparteix:

Les palmes i palmons es llueixen el dia de Diumenge de rams

Les palmes i palmons es llueixen el dia de Diumenge de rams

Les botigues de la ciutat comencen la venda de les tradicionals palmes i palmons per al Diumenge de Rams. Els botiguers esperen uns millors resultats de venda que l'any passat, tot i que, de moment, la majoria de santcugatencs que s'apropa a les botigues és per preguntar preus i mirar el gènere.

Els venedors de palmes i palmons de la ciutat treballen per mantenir el ritme de venda d'altres anys. Des de fa dos anys, els preus es mantenen al voltant dels 20 euros per als palmons i de 30 euros, per a les palmes. L'encarregat de la floristeria Flors i Plantes del Vallès, Jordi López, destaca que els palmons s'acostumen a vendre millor.


Jordi López

Els palmons són més fàcils de vendre perquè la palma té molta més feina artesanal.


L'any passat, aquesta floristeria es va quedar sense existències dos dies abans a Diumenge de Rams. Enguany esperen repetir l'èxit anterior, tot i que, tal com confessen altres floristeries, les vendes no arrencaran fins a finals de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.