Darrers dies per participar al Concurs de Microrelats de Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat celebra el Sant Jordi amb un concurs de microrelats (11/mar/11)


  • Comparteix:

Els guanyadors es coneixeran el dia de Sant Jordi

Els guanyadors es coneixeran el dia de Sant Jordi

El termini per presentar-se al Concurs de Microrelats que organitza Cugat.cat acaba aquest divendres. De moment, els relats presentats en aquesta 4a edició, un centenar, superen els 74 de l'any passat. Els santcugatencs que vulguin participar-hi poden fer les seves inscripcions al correu electrònic concurs@cugat.cat. Els premis per als guanyadors seran obres de les llibreries de la ciutat.

Els relats es dividiran en categoria infantil i d'adults, però totes les narracions que es presentin han d'estar en format .doc i amb una extensió de fins a 10 línies.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu del certamen.

Mònica Lablanca

La idea és donar l'oportunitat que els santcugatencs puguin gaudir escrivint. Totes les llibreries de la ciutat participen en el concurs.


Els premiats es coneixeran el dia de Sant Jordi durant el programa especial de la jornada que Cugat ràdio emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

Les entitats col·laboradores són les llibreries El Pati de Llibres, Alexandria, Mythos, Paideia, El Celler de llibres i Abacus. També hi donen suport l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, l'Ateneu Santcugatenc, el Memorial Manuel Vázquez Montalbán i Òmnium Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.