El futur del mercat de Pere San passa per trobar un nou soci comercial


Temes relacionats

Els paradistes del mercat de Pere San impulsen una reforma per incloure-hi un restaurant i un supermercat (15/abr/10)


  • Comparteix:

El futur del Mercat de Pere San passa per trobar una nova empresa que es vulgui instal·lar a l'equipament. Ho ha dit el president de l'Associació de Comerciants del mercat, Joan Serraboguñá, durant la presentació de la nova targeta client, una eina de fidelització que permetrà als compradors bescanviar punts per productes.

El president de l'Associació de Comerciants, Joan Serraboguñá, ha acceptat que ara per ara el futur del mercat és 'incert'. Després de la remodelació del mercat, cal trobar un nou soci comercial per estabilitzar la situació de l'equipament i revaloritzar el mercat tradicional. La idea era ampliar l'oferta amb un restaurant i un petit supermercat.

Joan Serraboguñá

L'horitzó del mercat és incert. El nostre objectiu és trobar un nou soci comercial, una nova empresa que entrés al mercat.



Serraboguñá ho ha dit després de presentar la targeta client del mercat, una eina exclusiva per a aquest equipament. Aquesta targeta permetrà als clients anar acumulant punts que no caduquen per canviar després per productes de les parades. Ho ha explicat el president de l'Associació de Comerciants.

Joan Serraboguñá

És una targeta on el client només podrà treure benefici. Val 1'5 euros, no és de crèdit ni de dèbit.





Si el número de la targeta és el mateix que el premiat pel 'Cuponazo' de l'ONCE dels divendres, al client se li lliurarà un val de 100 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.