Cugat.cat bat un nou rècord d'audiència i supera per primera vegada els 26.000 usuaris

Cugat.cat és el diari electrònic local en català més llegit

Societat

Publicat el 15/abr/11 per Miquel Herrada

Cugat.cat ha obtingut al març els millors resultats d'audiència de la seva història, superant per primera vegada els 26.000 usuaris únics. Els lectors del diari electrònic han crescut un 18% en l'últim mes, segons dades certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Cugat.cat reforça així la seva posició com el diari electrònic d'informació local en català més llegit.

La suspensió de la Marxa Infantil, la celebració de l'aplec de Sant Medir i el ple municipal han estat els esdeveniments que han aconseguit més seguiment a Cugat.cat durant el mes de març. La mitjana d'usuaris diaris s'ha situat en aquest període per sobre dels 1.300, amb puntes que han arribat fins els gairebé 1.800.

En total, 26.015 usuaris únics han accedit a Cugat.cat al març, un 18% més que al febrer, en els millors resultats de la història del mitjà multimèdia municipal. Des que l'OJD certifica l'audiència de Cugat.cat, al juliol de 2009, l'audiència gairebé s'ha triplicat. En els últims 12 mesos, l'augment d'usuaris ha estat del 35%.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, valora aquestes xifres.

Mònica Lablanca

Aquestes dades demostren que els ciutadans reconeixen la nostra feina, el nostre rigor i la nostra seriositat a l'hora d'informar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Durant el mes de març també s'han multiplicat les pàgines vistes pels lectors de Cugat.cat, arribant a prop de 140.000 planes.