Alumnes d'un institut francès clouen una setmana d'intercanvi a Sant Cugat


Temes relacionats

Nou intercanvi entre alumnes de l'escola municipal de música i estudiants alemanys (13/abr/11)

Alumnes de l'Àgora participen en el projecte europeu d'intercanvi 'Comenius' ( 8/abr/11)


  • Comparteix:

Els alumnes de 3r d'ESO de l'institut Angeleta Ferrer s'acomiaden aquest divendres dels seus companys del col·legi Molière de Villeneuve d'Ascq, al nord de França, després d'una setmana d'intercanvi cultural i lingüístic. Els 45 alumnes francesos d'entre 14 i 15 anys que han participat en aquesta iniciativa han visitat els principals centres d'interès de la ciutat, així com de Barcelona i d'altres localitats de l'àrea metropolitana. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha presidit durant el matí un acte a l'ajuntament, en el qual s'ha donat el comiat oficial a la delegació francesa.

A més de la pràctica de l'idioma, Salat ha destacat el valor pedagògic i personal que suposa el contacte amb alumnes d'altres països.


Esther Salat

Valorem molt positivament aquestes experiències internacionalitzadores.


Aquest projecte va ser una idea que va néixer fa 13 anys al departament de francès de l'institut Angeleta Ferrer. El professor de llengua castellana del Molière, Daniel Millet, ha destacat que des de llavors l'experiència ha anat millorant cada any.

Daniel Millet

Cada any s'organitza millor i venim amb molta emoció a passar una setmana excel·lent.




Més avançat l'any, seran els alumnes de l'Angeleta Ferrer els que visitaran l'institut francès a la ciutat de Villeneuve d'Ascq i viuran l'experiència inversa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.