Sant Cugat ja disposa d'un punt d'informació sobre la recollida de residus


  • Comparteix:

Cristina Paraira acompanyada d'un representant de l'empresa Valoriza

Cristina Paraira acompanyada d'un representant de l'empresa Valoriza

Obre les portes Infonet, un punt d'informació al ciutadà sobre temes relatius a la recollida d'escombraries i a la neteja viària. Aquest servei és un dels compromisos establerts al plec de condicions assumits per la companyia Valoriza, nova titular del servei. L'oficina d'Infonet està ubicada al número 7 de la plaça de Barcelona, al costat del Jutjat de Pau.

Comunicar incidències, conèixer les freqüències de recollida o informar-se d'on i quan es poden dipositar certs residus són alguns dels serveis que ofereix l'Infonet. L'oficina també oferirà informació i resoldrà dubtes a través d'un telèfon gratuït que ha d'entrar en funcionament en els propers dies.

A l'oficina, que obrirà en horari de matí i tarda de dimarts a dissabte i les tardes de dilluns, hi treballarà una persona de la companyia Valoriza i un becari l'Ajuntament de l'àrea de gestió de residus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.