L'Ajuntament aprofita el parèntesi de Setmana Santa per fer obres


  • Comparteix:

Zona de la ciutat afectada pel tall de trànsit

Zona de la ciutat afectada pel tall de trànsit

L'Ajuntament talla el trànsit avui i demà al carrer de Valldoreix, entre Doctor Murillo i Sant Antoni, per fer-hi obres d'arranjament del paviment. L'aturada de les classes als centres educatius durant aquestes vacances de Setmana Santa servirà també perquè la brigada municipal adequï les instal·lacions de diverses escoles bressol i de primària.

L'Ajuntament aprofita el parèntesi de Setmana Santa per arranjar diferents zones i equipaments de la ciutat. Aquest dimecres i dijous la brigada municipal d'obres actuarà al carrer de Valldoreix, al centre de la ciutat, afectant el pas del trànsit rodat.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat l'actuació.

Cristina Paraira

Al carrer Valldoreix aprofitem per arranjar un tram i tallem el trànsit perquè creiem que són els dos millors dies.


Durant aquests dies també es faran actuacions a les escoles bressol Montserrat, Mimosa i Gargot, així com als centres de primària la Floresta i Collserola. A més, s'arranjaran les humitats que hi ha al poliesportiu de Can Llobet, a la Floresta, i es millorarà la xarxa de clavegueram del carrer de Pere Planes, a la Floresta, abans de l'inici de les obres de repavimentació.

La brigada municipal també es dedicarà a la neteja i desbrossament de diferents zones de la Floresta, Can Solà, Can Sant Joan i el pont del Capio Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.