El menjador social de Càritas podria ser una realitat abans que acabi l'any


Temes relacionats

Sant Cugat obrirà un menjador social davant l'increment de peticions d'aliments (17/abr/11)


  • Comparteix:

Càritas té la seu a la Casa Abacial

Càritas té la seu a la Casa Abacial

El menjador social impulsat per Càritas amb el suport de l'Ajuntament obrirà les portes abans de finals d'any, segons l'alcaldessa, Mercè Conesa. Per ara, Càritas està cercant un local on ubicar el servei, que consistirà en un menjador i un banc d'aliments. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha afegit que l'espai també tindrà dutxes perquè els usuaris en puguin fer ús si és necessari.

A l'espera d'una darrera reunió, Càritas i l'Ajuntament treballen per posar en marxa a la ciutat un menjador social, tal com ja va avançar a Cugat.cat el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer. Actualment l'entitat està mirant dos locals de lloguer, tot i que s'està estudiant quin dels dos cobriria millor les necessitats del servei.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament col·labora amb Càritas per trobar un espai on instal·lar el servei.

Mercè Conesa

Amb Càritas estem treballant diferents idees i propostes. Una d'aquestes idees és la posada en marxa d'un menjador social.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat a Cugat.cat que el menjar del nou espai se subministrarà a través d'un servei de càtering. Pellicer ha concretat així la col·laboració municipal en aquest projecte de Càritas.

Susanna Pellicer

És un d'aquells serveis que si el fa Càritas, l'Ajuntament no cal que el faci. Evidentment ajudarem econòmicament i també potser amb voluntaris de serveis socials.






Pellicer també ha subratllat que el projecte de crear un menjador social a la ciutat figurava a les previsions de l'àrea de Serveis a la Ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.