Decepció blaugrana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs han patit amb la derrota (0-1) del Barça a la final de Copa del Rei contra el Madrid des dels dos principals punts de trobada on s'han reunit els aficionats. La Penya Blaugrana i la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix han acomiadat els culers amb cares llargues, però aquests confien en tenir millor fortuna en l'eliminatòria de Lliga de Campions.

La resignació ha regnat entre els aficionats del Barça de la ciutat. El gol de Cristiano Ronaldo a la pròrroga ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre els seguidors blaugranes, un gol que finalment ha trinxat els somnis d'aixecar la Copa del Rei.

Tot i admetre la justícia del resultat, els culers santcugatencs esperen poder superar el Madrid la setmana vinent en el primer partit de l'eliminatòria de semifinals de Lliga de Campions.

Bateria

Han guanyat? Sí, però queden dos partits, el Barça és millor. / No ha estat injust. Lluitarem i guanyarem la Champions.


La setmana que ve i la següent, el Club Handbol Valldoreix tornarà a muntar una pantalla gegant a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix per veure els partits de semifinals de Lliga de Campions entre Barça i Madrid. Els culers de la ciutat tornaran a animar per empènyer l'equip cap a la gran final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.