Sant Jordi irromp de ple als carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

La ciutat dedica el Sant Jordi al Japó

La ciutat dedica el Sant Jordi al Japó

Sant Cugat dedica aquest Sant Jordi al poble japonès arran de la catàstrofe que va patir el mes passat. Tot i aquesta vessant solidària, el tradicional Sant Jordi s'instal·larà a la plaça d'Octavià i a altres racons de la ciutat en forma de roses i llibres des de les deu del matí fins a les nou del vespre.

A la una del migdia, en un acte institucional, s'hissarà la bandera del Japó a la plaça de la Vila, davant l'Ajuntament, per mostrar el suport dels santcugatencs al país nipó, després de la tragèdia que va patir. A més, la cerimònia comptarà amb l'actuació d'un quartet de corda de l'Escola Fusió.

Enguany, els llibreters de la ciutat han manifestat la seva opinió dels llibres que encapçalaran les llistes de vendes el premi Sant Jordi, 'L'home de la maleta' de Ramon Solsona, 'Indigneu-vos' de Stephane Hessel, 'Excuses per no pensar', d'Eduard Punset i 'La tierra de la cuevas pintadas', escrit per Jean M. Auel, són algunes de les obres que apunten com a èxit. Tot i això, aquest any, el Sant Jordi no estarà banyat per molts llibres mediàtics, segons els llibreters del municipi. Escoltem la propietària de la llibreria Alexandria, Àngels Tolosa.

Àngels Tolosa

Torna a sortir un altre 'Crackòvia'. No hi ha gaires llibres mediàtics. Altres anys ja saps els llibres que sortiran.



La música també serà protagonista d'aquest Sant Jordi. La cantada de la coral la Lira s'iniciarà a tres quarts de set a la plaça d'Octavià. El ball català per excel·lència, la Sardana, tindrà el seu espai a la plaça Augusta a partir de les set de la tarda, de la mà de La Cobla la Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.