'Verbs' i 'Avui podria ser un gran dia', guanyadors del Concurs de Microrelats


  • Comparteix:

'Verbs' de Rafael Usero i 'Avui podria ser un gran dia' de Laia Soriano han estat les obres guanyadores del Concurs de Microrelats de Cugat.cat en les categories d'adult i infantil, respectivament. Els accèssits han anat a mans de 'L'atac' de Jordi Masó en la categoria d'adults i 'Pensaments d'un planeta trist' de Gerard Salvador en infantil. Més de 120 obres s'han presentat a la 4a edició del premi.

Amb un text només escrit amb verbs, Rafael Usero s'ha emportat el primer premi en la categoria d'adults. Usero ha explicat com va sorgir la idea de presentar-se al concurs.

Rafael Usero

Com que eren microrelats vaig presentar varies obres, tot i que la guanyadora era una prova.




De la seva banda, la guanyadora en la categoria infantil, Laia Soriano, ha destacat la seva afició per la lectura.

Laia Soriano

Escriure m'agrada, però m'agrada més llegir.




Les entitats col·laboradores de la 4a edició de Microrelats són les llibreries El Pati de Llibres, Alexandria, Mythos, Paideia, El Celler de llibres i Abacus. També hi donen suport l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, l'Ateneu Santcugatenc, el Memorial Manuel Vázquez Montalbán i Òmnium Cultural. Els guanyadors s'han emportat diversos regals relacionats amb la literatura i la cultura com llibres i entrades per a espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.