Dispositiu especial per a l'operació retorn de les vacances de Setmana Santa


  • Comparteix:

S'espera el retorn de 600.000 vehicles

S'espera el retorn de 600.000 vehicles

Un dispositu especial de trànsit controla les carreteres de l'àrea metropolitana de Barcelona. Està previst que fins a la mitjanit de dilluns a dimarts uns 600.000 vehicles tornin a l'entorn de Barcelona. Uns 400 mossos d'esquadra vetllen per la seguretat a les carreteres cada dia durant l'operació retorn.

Un dels punts claus d'aquest dispositiu és l'AP-7, juntament amb l'A-2, ja que l'any passat va registrar el 63% de les congestions de diumenge i el 77% de dilluns, segons dades del Servei Català de Trànsit.

Un total de 2.000 agents de Mossos d’Esquadra vetllen per garantir la seguretat viària i la mobilitat a la xarxa viària catalana. En concret, cada dia hi haurà 400 efectius que s’encarregaran de la vigilància i la regulació del trànsit. Els Mossos preveuen establir, en les vies de màxima mobilitat i vies secundàries, un total de 1.622 controls dels quals 510 són d'alcoholèmia i drogues, 509 de casc i cinturó, 330 de transports i 273 de velocitat.

Les sortides de Setmana Santa de l'any passat van deixar a les carreteres catalanes vuit accidents mortals, 11 morts i sis ferits greus. Enguany, s'espera que la xifra es redueixi, ja que s'han produït menys desplaçaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.