Amics de Villa Caoba, una nova opció per apadrinar nens dominicans


  • Comparteix:

Imatge d'un dels viatges de l'ONG a Villa Caoba

Imatge d'un dels viatges de l'ONG a Villa Caoba

Amics de Villa Caoba és una associació sense ànim de lucre amb seu a Sant Cugat. Es dediquen a apadrinar nens de la barriada Villa Caoba de la ciutat de La Romana a República Dominicana i el principal objectiu és assegurar a aquests nens la seva escolarització i garantir-los un àpat setmanal.

L'associació fa tan sols un any que està instituïda a Sant Cugat, però ja fa dos anys que opera a la regió. La presidenta d'Amics de Villa Caoba, Anna Maria Pla, i el seu marit, tots dos santcugatencs, passen mig any allà ajudant a aquests nens.

A Sant Cugat hi ha una decena de voluntaris que coordinen les activitats que es duen a terme a la ciutat i també la comunicació entre padrins i nens. Anna Maria Pla explica a Cugat.cat com va sorgir aquesta associació.

Anna Maria Pla

Va sorgir arran d'una visita que van fer uns padrins als nens a República Dominicana. Vàrem veure les necessitats i es van preguntar com es podrien ajudar des d'aquí.



Amics de Villa Caoba és una petita associació que espera anar creixent mica en mica gràcies a nous socis, padrins i voluntaris i, poder així, augmentar les aportacions al barri de La Romana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.