Les caramelles, les mones i el 'Xocolata per tutti' de Cugat.cat, protagonistes del dilluns de Pasqua


  • Comparteix:

Les pastisseries de la ciutat s'han omplert de gom a gom

Les pastisseries de la ciutat s'han omplert de gom a gom

Una cinquantena de persones han participat al 25è programa 'Xolocata per tutti' que organitza Cugat.cat coincidint amb el dilluns de Pasqua. En aquesta nova edició, conduïda un any més per Joan Vallvé, el grup de comunicació multimèdia i diverses pastisseries de la ciutat han repartit un total de 25 premis entre els oients de Cugat ràdio. El dilluns de Pasqua també s'ha celebrat als carrers de la ciutat amb les tradicionals caramelles i a les pastisseries que s'han omplert de padrins, infants i xocolata. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Aquest any Cugat.cat ha repartit un total de 17 mones i vuit ampolles de cava gràcies a la col·laboració de diferents pastisseries, fleques i comerços de la ciutat i a través del programa 'Xocolata per tutti' conduït per Joan Vallvé que ha arribat a la seva 25a edició amb una molt bona valoració.

Joan Vallvé

Aquests 25 anys fent de padrí han anat molt bé.



L'Àngel Gregori, un dels guanyadors, s'ha apropat fins a les instal·lacions de Cugat.cat per recollir el seu regal. Així ha explicat com ha participat en el concurs.

Àngel Gregori

Altres anys vam trucar i ens va tocar. L'any passat no ens va tocar res i aquest any una altra vegada sí.


Cugat.cat ha endolçat el dia de pasqua però també ho han fet totes les pastisseries i fleques de la ciutat que s'han omplert de gom a gom durant tot el matí de famílies. Les corals de la Lira i la Unió santcugatenca han amenitzat l'espera dels santcugatencs amb les tradicionals caramelles que han omplert de música els carrers de la ciutat.

Els preus de les mones s'han mantingut aquest any i s'han situat entre els 25 i els 75 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.