El TAC organitzarà la 1a Festa Infantil Benèfica a Sant Cugat


  • Comparteix:

El 5 de juny la plaça d'Octavià acollirà la 1a festa infantil del TAC

El 5 de juny la plaça d'Octavià acollirà la 1a festa infantil del TAC

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) organitza la 1a Festa Infantil Benèfica amb l'objectiu de donar a conèixer l'agrupació a la ciutadania. L'acte està dirigit a totes les famílies de Sant Cugat i de les poblacions dels voltants, i tindrà lloc el primer diumenge de juny des de dos quarts d'onze del matí fins a les tres de la tarda a la plaça d'Octavià.

Una de les responsables de l'organització de la 1a Festa Infantil Benèfica del TAC, Inés Amor, ha explicat que tothom està convidat a participar d'aquesta jornada lúdica. També ha subratllat l'objectiu de la iniciativa i alguna de les activitats que hi tindran lloc.

Inés Amor

L'objectiu és donar a conèixer l'associació i passar un dia amb família. Hi haurà activitats infantils amb pallassos, tómboles i inflables.



El TAC és una associació sense ànim de lucre que vol treballar per la societat mitjançant la millora dels continguts de l'oci audiovisual. Principalment, el TAC té l'objectiu de vetllar pels drets dels infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.