El nou escorxador estarà enllestit pels volts de Nadal al seu nou emplaçament de Can Calopa


  • Comparteix:

L'alcalde ha volgut seguir el ritme de les obres.

L'alcalde ha volgut seguir el ritme de les obres.

El nou edifici de l'escorxador estarà enllestit aquest desembre en el seu nou emplaçament a Can Calopa. D'aquesta manera, el nou equipament, de dos mil metres quadrats i equipat amb l'última tecnologia, podrà abandonar les actuals instal·lacions de Can Magí. Segons l'alcalde, s'aconsegueix situar l'escorxador en una zona industrial ben comunicada i alliberar la zona de l'Avinguda Ragull de les molèsties provocades per l'existència d'aquest equipament.

El volum de l'edifici de l'escorxador ja està acabat i es preveu que durant la setmana que ve finalitzin els treballs de la coberta així com el procés de pavimentació de la planta baixa. Segons els tècnics de la concessionària que s'encarrega de les obres, es preveu que l'edifici estigui enllestit el mes de desembre. En canvi l'alcalde Lluis Recoder, durant la visita a l'escorxador, no s'ha atrevit a anunciar una data exacta per la posada en marxa de l'obra que s'està construint a Can Calopa.

Lluis Recoder

Les obres avancen a bon ritme però prefereixo no anunciar una data exacta per la posada en funcionament de l'escorxador.


L'edifici estarà format per dues naus, una al costat de l'altra. En la nau de serveis i de feinejat, que té dos nivells, s'instal·laran les oficines, els vestuaris, els serveis del personal de l'escorxador, les sales de feinejat i les cambres frigorífiques. En l'altra nau, que té una sola planta, és on s'adreçaran els animals ovins i bovins.

A diferència de l'antic escorxador, aquest ocupa una superficie de 2.300 metres quadrats i comptarà amb una tecnologia que permetrà convertir-lo en un dels millors de la comarca.

El trasllat de l'edifici al poligon de Can Calopa, justament al costat de la planta de compostatge, té com diu l'alcalde dos objectius clars:

Lluis Recoder

Aconseguim un escorxador modern i solucionar les molèsties que patien els veïns del barri San Francesc.


El nou equipament, serà un escorxador modern però continuarà tenint el caire artesanal que caracteritzava l'antic i que permet, segons Recoder, tenir una carn de qualitat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.