Els santcugatencs Pla i Casasús ja tenen la Creu de Sant Jordi


Temes relacionats

Els santcugatencs Jaume Pla i Josep Maria Casasús, Creu de Sant Jordi (12/abr/11)


  • Comparteix:

L'actor Jaume Pla i el periodista Josep Maria Casasús han rebut aquest dimecres la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat. El govern ha reconegut l'actor santcugatenc pels 50 anys de trajectòria al sector del teatre i de la televisió. De Casasús, se'n destaca el seu paper en el món de la comunicació i també en l'àmbit acadèmic.

Segons la Generalitat, més enllà de la qualitat interpretativa, sobresurten el compromís de Pla amb el teatre i la fidelitat a la cultura des dels anys 'més difícils'. El govern en destaca la implicació en diverses iniciatives que han contribuït al 'prestigi i a la renovació de l'escena catalana'. Pla ha valorat el premi.

Jaume Pla

No sé si me la mereixo, però sí que sóc l'actor de més edat de tot Catalunya.


El degà de la facultat de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Josep Maria Casasús, ha estat guardonat per la seva activitat periodística i el seu paper com a pioner en la recerca, divulgació i projecció del periodisme català. Casasús ha estat fundador i president de la Societat Catalana de Comunicació i la Societat Espanyola de Periodística. Casasús ha destacat la seva catalanitat.

Josep Maria Casasús

El que conserva Catalunya és l'estima per a la cultura i la nostra voluntat de ser.




L'entrega de les Creus de Sant Jordi ha tingut lloc al palau de la Generalitat en un acte encapçalat pel president, Artur Mas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.