Canvis de trànsit per les obres de construcció del pont de can Rabella


  • Comparteix:

Les obres es faran a tocar d'aquesta rotonda a Mira-sol

Les obres es faran a tocar d'aquesta rotonda a Mira-sol

Els vehicles que circulin, a partir de la una, per l'avinguda Montserrat Roig en sentit estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol hauran de desviar-se pels carrers Ordal i Saragossa i pel Camí de Sant Cugat al Papiol. El sentit contrari, en direcció l'Hospital General, no quedarà afectat. Aquests canvis es deuen a les obres de construcció del pont de Can Rabella i tindran una durada de quatre mesos.

Les obres de construcció del pont de Can Rabella, que unirà els carrers Pompeu Fabra, a Mira-sol, i Josep Irla, a Can Mates, per sobre les vies de tren dels FGC, ja han començat. Els treballs obliguen a eliminar un sentit de circulació a l’avinguda Montserrat Roig.

Concretament, els vehicles que circulin en sentit estació dels FGC de Mira-sol hauran de desviar-se pels carrers Ordal i Saragossa i pel Camí de Sant Cugat al Papiol. En sentit contrari, direcció a l'Hospital General, no hi haurà afectació.

Les obres de construcció, adjudicades a l’empresa Rover Alcisa per valor de 825.000 euros, podrien finalitzar el darrer trimestre de 2011. El nou pont, previst al Pla General Metropolità, tindrà dos carrils separats que es construiran a banda i banda de l'antic pont que hi ha actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.