ASDI lamenta el fre de la Generalitat a la construcció de la llar-residència


  • Comparteix:

ASDI dóna suport a persones discapacitades

ASDI dóna suport a persones discapacitades

Els responsables i familiars de l'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) lamenten que la Generalitat no s'impliqui ara en el projecte de la llar-residència i asseguren que pressionaran el govern català. Enguany havia de començar el moviment de terres, però l'executiu ha comunicat a l'associació que no poden sufragar la meitat del cost de l'equipament, acord al qual es va arribar en un conveni signat fa quatre anys.

La presidenta de l'entitat, Mercè Martínez, ha subratllat que el conveni signat fa quatre anys va caducar, però que el govern català els havia assegurat que farien l'aportació econòmica. Amb tot, Martínez ha afirmat que ara per ara és impossible tirar endavant la construcció de la llar-residència sense l'aportació econòmica de la Generalitat.

Mercè Martínez

Necessitem el suport de la Generalitat. Si no, no podem tirar el projecte endavant. Tenim moltes demandes de les famílies i pressionarem.




La mare d'una usuària d'ASDI, Assumpció Claret, explica què suposaria per a les famílies que es tirés endavant aquest equipamanent.

Assumpció Claret

Serà una satisfacció quan tinguem la residència. Comportarà molts avantatges pels usuaris d'ASDI.



Els responsables de l'entitat han confirmat que tenen moltes demandes de les famílies perquè es desencalli el projecte però han admès que no poden posar una data a la construcció de la llar-residència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.